2015. május 30., szombat

OLD, NEW, BORROWED & BLUE


Nem akarok szenvedni. Pedig azt csinálom. De nem tudok, sajnálom. Nem tudom mi van velem, de ez így nekem nem elég komoly. Imádom ezt a blogot, de nem elég. És visszafog. Mert hiába változtam meg, és hiába változott a kontent, de mégis olyan, mint régen. A struktúra, a platform, minden. Nekem valami új kell. Valami, ami újabb és nagyobb. Az egyedüli, amire szükségem van ebből a körből, azok ti vagytok, úgyhogy remélem számíthatok arra, hogy velem tartotok. 

Meg kell próbálnom. Meg aztán, olyan sokat dolgoztam vele. Legalább nézzük meg, milyen. Hogy hogyan fog működni. Aztán, ha nagyon nem jön össze, akkor visszalépünk. Nem fogom elsüllyeszteni magam alatt ezt a tengeralattjárót, de most inkább úsznék egy kicsit magamtól. (És nézzétek el az angolom, nem vagyok hozzászokva a blogoláshoz. Majd belejövök, ígérem!)

Van egy csomó ötletem. Például szeretnék indítani egy sorozatot a kedvenc helyeimről Budapesten. Szétszedném különböző témákra (kávézók, kocsmák, boltok, parkok, stb...) és egy-egy nap bejárnám az összeset, csinálnék saját fotókat, és saját ajánlót írnék hozzá. Mindig valaki mást vinnék magammal és írnék ilyen beszélgetést velük, esetleg outfit fotókat. Meg alapból is szeretnék magamról. Ehhez persze össze kell szednem minden bátorságom, de egy próbát megér. Fogok havi ajánlókat is írni. Programokról, könyvekről, filmekről, sorozatokról, kiállításokról, alkalmazásokról, meg akármiről, ami eszembe jut. Interjúkat is, ha egy kicsit már felpörgött a dolog. Van egy csomó érdekes fiatal ebben az országban. Hollandiában is biztos, ha már itt tartunk, és ugyebár szeptembertől már onnan fogok munkálkodni. Ezért is volt fontos, hogy angolul írjak. Valószínűleg ez a holland költözés és egyetemkezdés dolog is elég érdekes lesz és sok fotónaplót fogok tudni csinálni. Még mielőtt kimegyek, a főzési technikámat is csiszolgatnom kell (jelenleg egy szikla), megpróbálok majd könnyű recepteket tökéletesíteni, ezeket is tudom dokumentálni. 

Szóval ja. Nagyon ambiciózus és inspirált vagyok jelenleg, talán már említettem hatszor. Remélem így is marad. Drukkoljatok és gyertek velem, mert szükségem van rátok!

bloglovin-32instagram-32 pinterest-32 tumblr-32 twitter-32

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése