2014. november 18., kedd

MAMMA MIA! HERE I GO AGAIN

Hát itt is vagyok. November 18. Ma ünnepli második szülinapját a Glitter&Mint, ebből az alkalomból el is búcsúzok tőle és megnyitom új blogom, a The Submarine kapuit. Ne is kérdezzétek miért ez a név. Csak úgy éreztem, hogy illik hozzám. Meg szeretem a Beatlest, meg a Black Keyst, meg a Submarine című filmet, meg Alex Turnert és úgy általában a tengeralattjárókat

Nem tudom, mit is írhatnék. Valószínűleg eléggé más lesz, mint a G&M volt, de ezt ott ki is fejtettem. Nagyon sokat változtam az utóbbi fél évben és már előtte sem voltam túl inspirált, hogy azok közt a körülmények közt munkálkodjak. Már egyáltalán nem én vagyok, ennyi. Alapjaiban megmaradok a témánál, csak több lélekkiöntős, véleménykifejtős, nagyobb lélegzetvételű irománnyal és kevesebb lookbook lustaságposzttal. 

Van egy csomó-csomó ötletem, hogy miről írhatnék és szeretném most végre már komolyan venni ezt az egészet, mert már nagyon önkifejezhetnékem van. Remélem, hogy tetszeni fog nektek is és visszafogadtok a napi rutinotokba.

Holnap jövök egy felzárkózó helyzetjelentéssel és utána pedig még több mindennel :)

2 megjegyzés: